Contribuie!

Întreg siteul Florești Online se bazează pe articole adăugate de comunitatea din Florești. Dacă doriți să adăugați un articol, puteți să o faceți folosind formularul de mai jos.

Puteți adăuga trei tipuri de articole:

  • Breaking News – articole de importanță majoră care au loc în acest moment;
  • Știri și opinii – articole în care vă expuneți părerea despre orice evenimente din Florești;
  • Sesizări – articole pe care dumneavoastră doriți să le sesizați către autoritățile locale sau către alte autorități și doriți ca acestea să fie publice;

Menționăm că articolele vor fi publicate pe site după aprobarea unui administrator al comunității și că dumneavoastră sunteți singurul responsabil de conținutul articolului dumneavoastră. Proprietarii siteului, administratorii și moderatorii nu răspund de conținutul și/sau părerile expuse de dumneavoastră prin acest formular online. Asta nu înseamna că articolul dumneavoastră va fi cenzurat, ci doar verificat să nu conțină injurii sau alte adresări care nu sunt acceptate nici chiar în mediul online. Atâta timp cât articolul va fi la obiect și alcătuit într-o manieră decentă, în cel mai scurt timp acesta va fi publicat în categoria corespunzătoare.

Deasemenea puteți să ne trimiteți email la adresa or.en1620446937ilno-1620446937itser1620446937olf@e1620446937locit1620446937ra1620446937 pentru publicarea unui articol pe siteul nostru.

Prin trimiterea acestui formular sau prin cererea de publicare prin email sunteți deacord cu acceptarea Termenilor si conditiilor acestui site.

Please complete the required fields.
Va rugăm atașați imaginile