Home / Despre

Despre

Bine ați venit pe siteul Florești Online!

Acest site dorește să devină siteul comunității online din Florești, un site în care utilizatorii și autorii interacționează și își expun opiniile într-un loc public. Site-ul Florești Online încearcă să ajute Floreștenii sau viitorii Floreșteni prin strângerea informațiilor relevante într-un singur loc.

Nefiind o agenție de presă, sursa știrilor este în majoritate alcătuită din articole scrise de persoane care locuiesc în Florești și doresc să contribuie la dezvoltarea comunei noastre. Puteți oricând și dumneavoastră să adăugați o știre în siteul nostru, folosind butonul ”Contribuie”.

Menționăm că articolele vor fi publicate pe site după aprobarea unui administrator al comunității și că dumneavoastră sunteți singurul responsabil de conținutul articolului dumneavoastră. Proprietarii siteului, administratorii și moderatorii nu răspund de conținutul și/sau părerile transmise de dumneavoastră și publicate pe siteul Florești Online. Asta nu înseamna că articolul dumneavoastră va fi cenzurat, ci doar verificat să nu conțină injurii sau alte adresări care nu sunt acceptate nici chiar în mediul online. Atâta timp cât articolul va fi la obiect și alcătuit într-o manieră decentă, în cel mai scurt timp acesta va fi publicat în categoria corespunzătoare.

Deasemenea, în cazul în care considerați că vreun articol vă aduce atingere, vă rugăm să ne transmiteți prin pagina de contact un drept la replică, însoțit de dovezile pe care le aveți și care vă susțin punctul de vedere. Echipa noastră va publica imediat acest drept la replică și vom încerca să remediem public situația în cel mai scurt timp.

Ne bucurăm că sunteți alături de noi și sperăm ca împreună să aducem Floreștiul la standardul de viață pe care toți ni-l dorim.

Echipa Florești Online