Termeni și condiții

Având nevoie de o mai bună expunere a necesităților celor care locuiesc în comuna noastră, site-ul Florești Online încearcă să ajute Floreștenii sau viitorii Floreșteni prin strângerea informațiilor relevante într-un loc public.

Nefiind o agenție de presă, sursa știrilor este în majoritate alcătuită din articole scrise de persoane care locuiesc în Florești și doresc să contribuie la dezvoltarea comunei noastre.

Menționăm că articolele vor fi publicate pe site după aprobarea unui administrator al comunității și că autorul articolului este singurul responsabil civil si penal de conținutul acestuia. Proprietarii siteului, administratorii și moderatorii nu răspund de conținutul și/sau părerile transmise de autori și publicate pe siteul Florești Online.

Nu vor fi acceptate articole care aduc injurii persoanelor menționate în articole.

Atâta timp cât articolul va fi la obiect și alcătuit într-o manieră decentă, în cel mai scurt timp acesta va fi publicat în categoria corespunzătoare.

În cazul în care considerați că vreun articol vă aduce atingere, vă rugăm să ne transmiteți prin pagina de contact un drept la replică, însotit de dovezile pe care le aveti si care vă sustin punctul de vedere. Echipa noastră va publica imediat acest drept la replică și vom încerca să remediem public situația în cel mai scurt timp.

Siteul Florești Online poate efectua orice fel de modificare de conținut sau formă în orice moment, fără informarea prealabila a utilizatorilor. Deasemenea siteul Florești Online se poate sista/suspenda în orice moment fără vreo notificare prealabilă, scrisă sau electronică.

Conținutul siteului Florești Online este unul cu destinație personală de informare a utilizatorilor.

Responsabilitatea imaginilor, textelor, documentelor sau a oricăror informații electronice care ar putea fi protejate de o lege a drepturilor de autor prezentate în acest website rămâne în sarcina autorului articolului respectiv.

Proprietarul domeniului floresti-online.ro și a spațiului de găzuire a siteului asigură doar partea tehnică de funcționare neîntreruptă a siteului Florești Online și nu răspunde în niciun fel de nicio informație electronică pe care autorii comunității vor să o facă publică.

Florești Online este un site de comunitate. Florești Online nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile postate pe acest site de alte persoane. Ne disociem de mesajele cu caracter rasist, xenofob, antisemit, calomniator, insultător, defăimător, obscen sau indecent publicate pe site de utilizatori în secţiunea de comentarii.

Florești Online furnizează instrumentul independent de informare publică al comunității din Florești, însă nu oferă niciun fel de sfat şi nici nu face vreo recomandare referitoare la articole concepute de autorii comunității. Singurii responsabili de conținutul articolelor sunt autorii lor.

Siteul Florești Online îşi declină orice responsabilitate privind garantarea, explicită sau implicită, a acurateţii conţinutului furnizat de terţi sau a felului în care informaţia serveşte anumitor scopuri. Fiecare utilizator sau editor sau autor al siteului este de acord ca, la cererea Florești Online, să exonereze de răspundere proprietarii siteului pentru orice acţiuni judiciare sau extrajudiciare, şi să acopere cheltuielile de judecată şi orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a informațiilor electronice publicate de aceștia sau încălcării clauzelor din prezentul document.

Florești Online îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza aceste condiţii în orice moment. Modificările devin efective de la momentul publicării lor pe site.